Priit Kutser sai Põhja-Tallinna vanema asetäitjaks

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Kutser
Priit Kutser Foto: Raepress

Põhja-Tallinna vanema asetäitjana asus tänasest tööle linnavalitsuse endine ametnik Priit Kutser, kes on meedias tähelepanu pälvinud Keskerakonna-meelsete ja teravalt kriitiliste kommentaaride kirjutamisega.

Põhja Tallinn on ligi 56 500 elanikuga suuruselt kolmas Tallinna linnaosa.

«Põhja-Tallinnas on palju ajaloolisi ja huvitavaid piirkondi, nagu näiteks Kalamaja oma ainulaadse miljööga, mis on minu arvates üks Tallinna tähtsamaid piirkondi. Tegemist on meie linna loomemajanduse keskusega - kohaga, kus kultuuriinimesed hea meelega aega veedavad ja tegutsevad,» lausus Kutser Raepressi teates.

Põhja-Tallinnas paikneb ka Tallinna Loomeinkubaator, Kultuurikatel, Kultuurikilomeeter ja paljud teised kultuuriga seotud paigad.

«Usun, et just loomemajandusel on meie riigis täita üha tähtsam roll. Seetõttu peab ka Põhja-Tallinn olema atraktiivne ja meeldiv koht, mis loomeinimeste soovidega arvestab ja nende jaoks olemist üha mõnusamaks teeb. See oleks kindlasti üheks valdkonnaks paljude teiste seas, millele plaaniksin oma töös keskenduda,» lisas Kutser.

Priit Kutser omab avaliku halduse bakalaureusekraadi Estonian Business Schoolist ning omandab politoloogia magistrikraadi Tallinna Ülikoolis.

Varem on Priit Kutser töötanud Tallinna linnakantseleis abilinnapeade Jaanus Mutli ja Taavi Aasa nõunikuna. Sel ajal pälvis ta tähelepanu kriitiliste kommentaaride kirjutamisega. Näiteks kirjutas ta pärast Haapsalu lastekodu põlengut, et see oli näide sotsiaalvaldkonna alarahastatusest, pidades selle eest vastutavaks valitsust. Hiljem eemaldas ta küll kommentaarid, kui oli saanud selle eest kriitikat linnapea Edgar Savisaarelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles