Koondisest kõrvale jääv Jago: pean lähtuma klubi huvidest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Jago.
Eerik Jago. Foto: Milano CheBanca

Ainsa Eesti tegevvõrkpallurina Itaalia meistriliigas mänginud Eerik Jago ütles, et suure tõenäosusega ei saa ta novembri lõpus toimuval Londoni olümpia valikturniiril rahvusmeeskonda aidata.



«Reeglite kohaselt peab klubi mängija koondise jaoks vabaks laskma, kuid kirjutamata seaduste kohaselt tuleb lähtuda palgamaksja huvidest,» ütles saapamaa esiliiga meeskonnas Milano Che Banca leiba teeniv nurgaründaja.

Esimestes kohtumistes vahetusest sekkudes lühikest ­aega platsil olnud Jago sõnul pole ta täielikult taastunud kevadisest Achilleuse kõõluse operatsioonist. «Peaeesmärk on jalg terveks ravida, et saaks täisjõuga treenida-mängida. Mul oli pakkumisi ka teistelt meeskondadelt, kuid pikendasin teadlikult Che Bancaga lepingut, sest siin on nurgaründajate valik lai ja mul pole survet iga hinna eest väljakule minna,» selgitas ta.
Ilmselt talitab Jagoga samamoodi teise Itaalia esiliiga meeskonna Loreto Energy Resourcesi koosseisu kuuluv Kardo Kõresaar, kellega Postimees eile ühendust ei saanud.

Peatreener Avo Keel soovib koondise ettevalmistusega alustada 15. novembril, mis tähendab, et Jago ja Kõresaar – kui nad kuuluvad seni avalikustamata kandidaatide ringi – peaksid loobuma vähemalt kahest liigamängust. Vaevalt et Serie A1 tõusta soovivad klubid sellega nõus on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles