Aia- ja pargijäätmeid võib jäätmejaamadesse viia

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aiajäätmed.
Aiajäätmed. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Aia- ja pargijäätmeid, sealhulgas ka sügislehti saab tasuta ära anda kõikides Tallinna jäätmejaamades.

Jäätmeid saab viia Artelli jäätmejaama(Artelli 15, telefon 1919), Paljassaare jäätmejaama (Paljassaare põik 9a, telefon 6395222), Suur-Sõjamäe jäätmejaama (Suur-Sõjamäe 31a, telefon 15155) ja Pääsküla jäätmejaama (Raba 40, telefon 1919).

Ühelt jäätmetoojalt võetakse päevas tasuta vastu kuni neli 100-liitrilist kotitäit aia- ja pargijäätmeid. Koguse eest, mis ületab 400 liitrit, tuleb tasuda 10 eurot ühe kuupmeetri jäätmete kohta. 

Artelli, Paljassaare ja Suur-Sõjamäe jäätmejaamad on avatud kolmapäeval, neljapäeval ja reedel kella 14 – 19 ning laupäeval ja pühapäeval kella 10 - 15. Pääsküla jäätmejaam töötab esmaspäeval ja reedel kella 14 – 19, kolmapäeval, laupäeval ja pühapäeval kella 10 - 15. Jäätmejaamad on suletud riigipühadel ja neile eelnevatel tööpäevadel.

Samuti saab aia- ja pargijäätmeid viia Tallinna prügilasse aadressil Loovälja, Rebala küla, Jõelähtme vald esmaspäevast reedeni kella 6 -22, laupäeval ning riiklikel pühadel  kella 8 -18 (pühapäeviti suletud). Llisainfo aadressil http://www.landfill.ee/.

Aia-ja pargijäätmete äraveo teenust koduukselt pakub OÜ Jäätmeringlus, täpsem info http://www.e-compost.ee/.

Aia- ja pargijäätmeid on lubatud kompostida ka oma kinnistul. Nii saab säästa veokulusid ning lisaks valmib kompostmuld, mida on võimalik kasutada aias väetisena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles