Roolijoodikul tuleb kuu aega arestimajas veeta

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Lennart Rikk

Viru maakohus määras korduvalt purjuspäi autorooli istunud Vjatšeslavile karistuseks 30 päeva aresti ja juhtimisõiguse ära võtmise neljaks kuuks.

8. oktoobril kella 17.30 paiku sai Ida prefektuuri juhtimiskeskus teate, et Tallinna-Narva maanteel liigub kahtlase sõidustiiliga Mercedes Benz, teatas Ida prefektuuri pressiesindaja. Roolis olnud alkoholijoobes 35-aastane mees oli politseile tuttav juba varasemast ajast samaväärsete rikkumistega.

Mehel oli ka kehtivaid karistusi käesolevast aastast juhtimisõiguseta sõitmise eest. Esmase juhtimisõiguse omandas 35-aastane Vjatšeslav selle aasta augustis.

Vjatšeslav tunnistas süüd, lisades, et tarbis Gini ja vahuveini, kuid tundis sealjuures siiski vajadust koju sõita.

«Tuleb korrata kehtivat printsiipi, milleks on enda ja kaasliiklejate elu väärtustamine. Alkoholijoobes olekus sõiduauto juhtimine on äärmiselt taunitav ning maksimaalse aresti kohaldamine, mis viib roolijoodiku teedelt ära, muudab liikluspildi vähemalt selle ühe juhi arvelt ohutumaks,» ütles Jõhvi politseijaoskonna vanemväärteomenetleja Asja Malahhova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles