Superstaar Róisín Murphy ostis Tallinna turult omale vinge peakatte

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 sai Sweet Spotil kätte tänase superstaari Róisín Murphy. Briti stiilseim muusik šoppas täna hoopis Tallinnas: jooksis mööda vanalinna ringi ja täiustas oma esinemiskostüümi. 

Kuna Róisín Murphy unustas oma koti Londoni, pidi ta siin uusi hullumeelseid aksessuaare otsima. Tavaliselt on tal asjad kaasas. Aga tema arust oli see poodlemine Tallinnas siiski lõbus kogemus.

«Ma olen juba siin kõikjal poodides käinud,» lausus Róisín. «Nüüd mul on käes need pisikesed tükid Tallinnast,» lisas laulja. Poodlemise mõte tekkis olude sunnil. «Ma olen kindel, et oleksin pigem puhanud kui ringi jooksnud. Aga see oli tegelikult üllatavalt lõbus kogemus,» leidis ta. 

Tallinna vanalinn meeldis Róisínile väga. «See on tõsiselt oivaline! Ma olen siin olnud pigem kui turist. Ma peaks pärast veel siinsesse undergroundi sukelduma,» rääkis ta. 

«Tänane live tuleb tantsuline!» lubab ta. Kui Róisín ütleb, et tema muusika raputab korralikult läbi, siis koges staar sama täna ise ka meie oivalises vanalinnas:

 

#feelin #Tallinn

A post shared by Roisin Murphy (@roisinmurphyofficial) on

Hat #shopping #tallinn glasses @komono

A post shared by Roisin Murphy (@roisinmurphyofficial) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles