Jäätmekäitlejad leidsid vanapaberi autokoormast surnukeha

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanapaberikonteiner
Vanapaberikonteiner Foto: Margus Ansu

Reede varahommikul leidis Ragn-Sells ASi laadija pressauto vanapaberikoorma tühjendamise käigus koorma seest tundmatu mehe surnukeha.

Vanapaberit vedanud prügiauto seisis Ragn-Sellsi territooriumil täis koormaga alates eelmise päeva pärastlõunast, oodates võimalust koorma mahalaadimiseks.

Prokuratuuri esindaja kinnitusel oli koormast leitud asotsiaalne isik olnud surnud juba mõnda aega, laibal ilmnesid lagunemise tunnused. Politsei kuulas autojuhi ning laadija üle.

«Surnukeha võis tõenäoliselt sattuda koormasse 11. detsembril 2,5- või 4,5-kuupmeetriste  vanapaberikastide tühjendamisel,» ütles Ragn-Sells ASi ärijuht Agu Remmelg. «Nende kastide tühjendamisel ei ole autojuhil võimalik näha kasti sisu.»

«Kõige tõenäolisemalt oli surnukeha Mustamäe tee 33 juures asuvas konteineris,» rääkis Agu Remmelg.

«Ragn-Sellsi autojuhid on sellest prügikastist varem korduvalt seal magavat asotsiaali välja ajanud. Autojuhtide sõnul on mehel prügikastis olnud isegi madrats ja kõrval kurgipurk. Autojuhtide käsu peale on mees tavaliselt prügikastist välja tulnud.

Seda prügikonteinerit tühjendatakse reeglina üks kord nädalas ja eelmisel neljapäeval oli kast kaaneni täis. Juhul kui laip oli selles konteineris, võis mees olla surnud juba mitu päeva.»

Ragn-Sellsi sorteerimisliin ja töökohad on nüüdseks pestud ja desinfitseeritud ning tavapärane töö jätkub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles