Rooney teine kohtumine Ameerikas lõppes värava ja katkise ninaluuga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
D.C. United forward Wayne Rooney is assisted on the sideline after getting injured during the second half of an MLS soccer match against the Colorado Rapids in Washington, Saturday, July 28, 2018. (AP Photo/Susan Walsh)
D.C. United forward Wayne Rooney is assisted on the sideline after getting injured during the second half of an MLS soccer match against the Colorado Rapids in Washington, Saturday, July 28, 2018. (AP Photo/Susan Walsh) Foto: Susan Walsh / AP

Endine Inglismaa koondislane Wayne Rooney asus sellest hooajast mängima Ameerikas DC Unitedi ridades. Juba oma teises kohtumises õnnestus Rooney'l ka värav lüüa, kuid pärast seda murdis ta oma ninaluu.

32-aastane Rooney viis DC Unitedi Colorado Rapidsi vastu juhtima, kui tema löök lendas läbi oma vana meeskonnakaaslase Tim Howardi jalgevahelt. Seejärel viigistas Colorado mängumees Niki Jackson mängu, kuid viimase minuti omaväravast võttis võidu Rooney koduklubi.

Lisaajal lõpetas Rooney oma eduka mängu küllaltki õnnetul moel, kui nurgalöögi järgses rüseluses purunes mehel ninaluu. Hiljem kirjutas Rooney Twitterisse: «Mul oli rõõm lüüa DC Unitedi särgis oma esimene värav. Lisaks sellele puruks ninaluu ning viis õmblust.»

«Ma arvan, et see ei olnud esimene kord, kui Rooney'l mängu ajal kuskilt verd jookseb. Ta on tugev mängija, ma usun, et see ei mõjuta teda eriti. Ta on esinenud suurepäraselt ja tema juhtimisoskused ning värava löömise oskus on meie meeskonnale kasuks,» vahendab BBC meeskonna peatreeneri Ben Olseni sõnu.

Hetkel on DC United MLS-i Ida konverentsi meeskondadest viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles