Apple võib sel nädalavahetusel müüa kuni 4 miljonit iPhone 4S-i

Tõnis Oja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i juht Tim Cook tutvustamas uut iPhone'i.
Apple'i juht Tim Cook tutvustamas uut iPhone'i. Foto: SCANPIX

Täna seitsmes riigis müüki tulevat nutitelefoni iPhone 4S müük võib sel nädalavahetusel ulatuda nelja miljonini, kirjutab uudisteagentuur Bloomberg.

Päev enne Steve Jobsi surma esitletud telefonid tulevad täna müüki USAs, Austraalias, Kanadas, Saksamaal, Prantsusmaal, Jaapanis ja Suurbritannias. Analüütikute ennustuste kohaselt võib ettevõte müüa sel nädalavahetusel kaks kuni kolm miljonit telefoni, analüüsikeskuse Yankee Groupi analüütik Carl Howe ennustab müügiarvuks koguni neli miljonit. Nutitelefoni eelmist versiooni, iPhone 4 müüdi esimesel nädalavahetusel 1,7 miljonit tükki.

iPhone 4S on Apple’i viimane toode, mis töötati välja Steve Jobsi eluajal. Seade on saanud peamiselt positiivset vastukaja tänu selle häälkäsklustarkvarale Siri, kiiremale protsessorile ja paremale kaamerale.

Ühe Manhattanil asuva Apple’i poe ukse taha oli juba eile õhtul kogunud järjekorda umbes 25 inimest, kaks neist ütlesid uudisteagentuurile, et nemad ostavad telefoni Steve Jobsi mälestuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles