Balti linnapolitseinikud võtavad spordis mõõtu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Kolmapäeval algavad Paikuse politsei- ja piirivalve kolledžis Riia, Vilniuse ja Tallinna munitsipaalpolitseinike spordivõistlused.

Korrakaitsjad võtavad mõõtu laskmises, ATV-dega vigursõidus, kombineeritud võistluses teenistusautoga ning erinevates osavusülesannetes, teatas mupo pressiesindaja.

Munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere sõnas, et Riia, Vilniuse ja Tallinna munitsipaalpolitseid on teinud pikaajalist koostööd ja seda vägagi edukalt. «Eelkõige on vastastikust abi vaja läinud teise riigi liiklus- või parkimisseadusega pahuksisse läinud juhtide välja selgitamisel või autoomanike leidmisel. See koostöö on tõesti üle ootuste hästi sujunud,» sõnas Toompere.

Mõte teha sportlik ja veidi vabamas õhkkonnas kokkusaamine pärineb Riia korrakaitsjatelt, kes iga-aastaselt korraldavad rahvusvahelisi laskmisvõistlusi.

Võistlusi viivad läbi ning on kohtunikeks politsei- ja piirivalve kolledži õppejõud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles