Politsei: Sõmeru liiklusõnnetuse põhjuseks võis olla juhi tähelepanematus (1)

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Sõmeru lähedal.
Avarii Sõmeru lähedal. Foto: Kasper Mäe

Eile Tallinna-Narva maanteel Sõmeru lähedal toimus kella kuue paiku õhtul liiklusõnnetus, kus hukkus 31-aastane mees. Vigastada sai kuus inimest, sealhulgas kolm last. 

«Arvestades kõiki liiklusõnnetuse asjaolusid, võib põhjuseks olla tõepoolest BMW juhi tähelepanematus,» ütles Ravere politseijaoskonna juht Tarmo Tammiste, lisades, et politseile pole veel teada, mis tähelepanu kõrvale viis. «Sündmuskohal kontrolliti juhi joovet ja nii alkoholi- kui ka narkotest olid negatiivsed.»

Tammiste sõnul pole hetkel haiglasse toimetatud inimeste elu ohus. Õnnetuse põhjustanud BMW juht ise vigastada ei saanud.

«Meie andmetel liikus Narva suunas BMW, kes sõitis tagant otsa ees vasakpööre teostamist oodanud seisvale sõiduautole Citroen, mis siis saadud löögist paiskus vastassuunavööndisse ja põrkas külitsi kokku Opeliga, mis omakorda sõitis sisse kõrvalteel seisnud sõiduautole Škoda,» rääkis Tammiste.

Tammiste sõnul toimetati sündmuskohalt haiglaravile Citroeni roolis olnud naine ja kaks kaheaastast last, kõik neli kasutasid nõuetekohast turvavarustust. Lisaks toimetati sündmuskohalt haiglasse Opelis kõrvalistmel olnud naisterahvas ja BMW-s olnud kuueaastane laps ja kõrvalistmel istunud naine.

Kuula politseijaoskonna juhi Tarmo Tammiste kommentaari:


Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles