GALERII Lõõtsavägilased tegid Metsatölluga möllu ja panid Viljandi elama

Berit Tugi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljandast folgipäevast hoolimata kogunes eile õhtul Kirsimäe lava ette suur hulk inimesi. Põhjus oli tegelikult selge, sest lavale pidid astuma noored energiast pakatavad Lõõtsavägilased ning legendaarne Metsatöll. Kell 22 alanud kontsert oli ka üks XXVI Viljandi pärimusmuusika festivali menukamaid.

Kontsert oli üsna pikk, kuid inimesi see ei heidutanud: nad tantsisid ja laulsid kaasa esimesest viimase noodini. Rahva seas võis näha paare, kes mõningasest ruumipuudusest end heidutada ei lasknud ja tantsisid julgelt polkat või valssi nagu suurel rahvapeol. Üks meeldejäävamaid hetki oli kindlasti see, kui Lõõtsavägilaste juhendaja Margus Põldsepp Tobias Tae naeratuse kättesaamiseks rahva ergutama kutsus. Tõesti, kui teised poisid naeratasid alguses pidevalt, tundus kõige noorem liige kuidagi tõsine, aga eks pillimäng olegi keskendumist nõudev ülesanne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles