Esimene Sweet Spot nostalgitses

Kärt Kelder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Energiast pakatavate esinejate kõrval tõi Reket lavale põhjamaiselt cool´i oleku.
Energiast pakatavate esinejate kõrval tõi Reket lavale põhjamaiselt cool´i oleku. Foto: Madis Sinivee

Sweet Spoti ilmumist Eesti festivalimaastikule saab kirjeldada kui seent pärast vihma. Üks hetk ta tuli, kattis tänavapildid plakatite ning veebi sisuturundusega ja nii see niidistik levis. Kodulehel algas count-down, kuni jõudiski kätte reede, 27. juuli, ning viimased numbrid 3, 2, 1... Mis siis juhtuma hakkas?

Festivali esile kerkides tekkis alguses küsimus, kui väga on Eestisse vaja järjekordset suvist muusikaüritust. Oli ju alles päev enne Sweet Spoti algust teatanud oma toimumata jäämisest Moonlandi festival, mille taga võis olla ka inimeste leige huvi. Lisaks leidsid Sweet Spotiga samal ajal aset nii Viljandi pärimusmuusikafestival kui ka Kalana Saund.

Reedel linnafestivalile jõudes tuli tunnistada, et inimesi jagus Kultuurikatla alale korralikult. Põhjusi võib olla mitu, kuid ühena saab välja tuua tõsiasja, et artistide nimekiri pakkus kõigile midagi, eriti nostalgilises mõttes. Samas ei olnud ükski lava ülerahvastatud ning joogi ja söögi kättesaamine tundus samuti toimivat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles