Jõuluvana soovitas sotsidel end grafiti abil nähtavaks teha

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskfraktsiooni jõulukingi järgi tuli Vilja Savisaar.
Keskfraktsiooni jõulukingi järgi tuli Vilja Savisaar. Foto: Peeter Langovits

Jõuluvana kinkis seni täiesti nähtamatuks jäänud sotsidele grafitivärvid, et nad end vähemalt linnatänavatel nähtavaks teha saaksid. Kinke jagus ka teistele erakondadele.

Täna käis riigikogus jõuluvana, kes ei unustanud kinke jagades ühtegi erakonda. Isamaa ja Res Publica erakonnale kinkis ta uue kujundusega Eesti ristilipu, sest just see erakond alustas taadi sõnul jahumist uue Eesti lipu teemal.

Hoogsalt kärpimisega tegelenud Reformierakonnale kinkis jõulumees tühja Zippo tulemasina. Sinna sisse käiva bensiini oli taat ise juba ära kärpinud ja vannutas erakonda, et seda ei tohi enne täita, kui kõik kärpimised on lõpetatud.

Keskerakonnale kiike üle andes lausus jõulumees, et enne euroliitu minekut kiikus erakond siia ja sinna, et kas minna euroliitu või mitte. Nüüd soovitas ta europarlamenti pürgivatel keskerakondlastel kiikudes järele mõelda, kas kandideerida või mitte.

Jõulutaadi sõnul olid sotsid tänavu ainus erakond, kes talle aasta jooksul kordagi vahele ei jäänud, kuna neid lihtsalt ei olnud näha. Seetõttu saidki nad kingi, mis aitab neil end nähtavaks teha.

Kõige noorem riigikogulane Karel Rüütli Rahvaliidust sai kingiks «Kukeaabitsa», et ta saaks pärast tähtede selgeks saamist oma sõnadega lugusid kirjutada.

Tuuleenergiaga usinalt tegelenud rohelistele golfikeppi ja -palli üle andnud jõuluvana sõnul loodab ta, et rohelised mõistavad nüüd - ka tuumaga on võimalik asju ajada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles