Politsei otsib Sõmeru traagilise liiklusõnnetuse tunnistajaid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ränk liiklusõnnetus Sõmeru lähistel.
Ränk liiklusõnnetus Sõmeru lähistel. Foto: Kasper Mäe

Politsei palub kõigil, kes juhtusid pealt nägema pühapäeval Lääne-Virumaal Rakvere vallas juhtunud traagilist liiklusõnnetust, võtta politseiga ühendust kas telefonil 322 2773 või e-posti teel ester.salk@politsei.ee.

Pühapäeval kella 18.05 paiku hukkus Tallinn-Narva maantee 101. kilomeetril nelja sõiduauto kokkupõrkes üks ja sai viga kuus inimest, nende seas kolm last.

Esialgsetel andmetel sõitis Narva suunas liikunud BMW tagant otsa ees liikunud sõiduautole Citroen. Saadud löögist paiskus Citroen vastassuunavööndisse ja põrkas külitsi kokku Tallinna suunas liikunud Opeliga, mis omakorda sõitis sisse kõrvalteel seisnud sõiduautole Škoda.

Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkus Citroenis viibinud 31-aastane mees. Kiirabi viis Citroeni juhi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse ning samas autos viibinud kaks kahe-aastast tüdrukut viis kiirabi Tallinna Lastehaiglasse. Opelis viibinud 62-aastase naise ning BMW-s viibinud 33-aastase naise ja kuue-aastase poisi viis kiirabi Rakvere haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles