Selgus Eesti Loto uus juht (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Roosipuu (esiplaanil lilledega) Teletorni 36. sünnipäeva tähistamisel 2016. aastal
Riina Roosipuu (esiplaanil lilledega) Teletorni 36. sünnipäeva tähistamisel 2016. aastal Foto: Sander Ilvest

Tänasel Eesti Loto nõukogu koosolekul valis ettevõtte nõukogu viie finalisti hulgast uueks juhiks Tallinna Teletorni hiljutise juhi Riina Roosipuu.

Eesti Loto juhi kohal Heiki Kranichi välja vahetanud Riina Roosipuu oli SA Tallinna Teletorni juhataja aastatel 2010-2017, kus tema juhtimisel korraldati teletorni renoveerimistööd, kujundati uus sisuline ja turunduskontseptsioon ja arendati torn mitmekülgseks turismikeskuseks.

2012. aasta kevadel taasavatud teletorn on kujunenud üheks Eesti enimkülastatavaks turismiobjektiks nii sise- kui välisturistide hulgas. Varasemalt töötas Roosipuu 11 aastat IBM Eestis müügijuhi ja hiljem tegevjuhi kohusetäitjana.

«Näen, et minu roll on edasi arendada Eesti Lotot kui kaasaegsel tehnilisel platvormil pidevalt uuenevaid tooteid pakkuvat meelelahutusettevõtet, kes kannab hoolt vastutustundliku mängimise põhimõtete levimise eest ühiskonnas,» kirjeldas värske Eesti Loto juht.

Roosipuu soov on, et üha rohkem inimesi näeks lotomängu mitte pelgalt kiire tuluteenimise võimalusena, vaid ka isikliku kaudse panusena Eesti kultuuri ja spordi toetamisele. Eesti Loto uus juht alustab tööd 1. novembril.

Ühtlasi tänab Eesti Loto nõukogu riigiettevõtet viimased üheksa aastat edukalt juhtinud Heiki Kranichit. Nende aastate jooksul on Eesti Loto käive enam kui kahekordistunud ning eelmisel aastal ületas puhaskasum 10 miljoni euro piiri.

Kranichi enda sõnul pole see olnud mitte tema, vaid suurepärase meeskonna teene, kes on teinud oma tööd pühendunult, loovalt ja vastutustundlikult.

Eesti Loto on sajaprotsendiliselt riigile kuuluv ettevõte, mille eesmärgiks on korraldada loteriisid kvaliteetselt, turvaliselt ja uuenduslikult arvestades vastutustundliku mängimise põhimõtteid ja tagades kõrge kliendirahulolu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles