Zopp kaotas Austrias toimuval turniiril juba avaringis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: Susanne Hübner, Susanne Huebner / imago/Hübner

Eelmisel nädalal Gstaadis esmakordselt ATP turniiril poolfinaali jõudnud Jürgen Zopp (ATP 96.) pääses tänu sellele ka maailma edetabeli esisajasse ning sellel nädalal toimuva Kitzbüheli turniiri põhitabelisse. Siiski tuli juba avaringis võtta vastu 4:6, 6:3, 3:6 kaotus Maximilian Martererilt (ATP 47.).

Eelmisel nädalal näitas Zopp liivaväljakutel suurepärast mängu, kuid kahjuks ei suutnud ta täna hea hooga jätkata ning pidi tunnistama noore sakslase paremust vaatamata sellele, et suutis teises setis ilusti mängu tagasi tulla.

Esimeses setis algas mäng Zopi jaoks keeruliselt, kui juba esimesel pallingul oli sakslasel võimalik võtta esimene murdegeim, kuid siis suutis Zopp halvima ära hoida. Siiski juba teises servigeimis tuli loovutada esimene murdegeim Martererile. Sealt edasi möödus sett võrdselt, kuid tänu murdegeimile sai setivõidu Marterer.

Teises setis oli omakorda parem Zopp ja nii suutis ta ise vastase pallingut murda ning seisuga 6:3 setivõidu võita. Senimaani oli Zopp kolmegeimilistes mängudes kaotanud 13st mängust vaid kolm. Kahjuks tuli täna tunnistada sakslase paremust ning nii saadi kirja selle hooaja neljas kaotus kolmesetilises mängus.

Enamuste statistiliste näitajate põhjal olid mehed tõeliselt võrdsed, Zopp tegi vaid rohkem topeltvigu (3) ning ässasi lõi sakslane Marterer (5 ässa) rohkem kui Zopp (2 ässa).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles