Fotod: Raplast Tallinna poole liikunud veokil purunes rehv ja sõiduk paiskus metsa (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna lõunal juhtus Tallinn-Rapla-Türi tee 33. kilomeetril liiklusõnnetus, kus juht kaotas auto üle kontrolli ning veok paiskus üle vastassuuna kraavi, sealt läbi parkla otse metsa.

Sündmuskohale kiirustanud Kohila päästjad aitasid kõigepealt kannatanule kaelalahase peale panna ja mehe ära stabiliseerida, siis tuli hüdraulilisi vahendeid kasutades masinat tema ümbert lahti lõikama hakata.

Juht viidi küll haiglasse, aga tema seisund ei olnud esialgsel hinnangul eluohtlik. Autos üksinda olnud mees oli kontaktne ja suhtles nii päästjate, meedikute kui ka politseinikutega. Politsei esindaja kinnitusel oli mees kaine. 

Veoki rehv lõhkes täpselt sel hetkel, kui vastu liikunud sõiduauto ja veok kohakuti olid. Imekombel ei põrganud veok ühegi teise sõidukiga ega inimesega kokku. Läbi parkla sõitnud veokist vaid kümnekonna meetri kaugusel sõid inimesed väliterrassil lõunat.

Veok oli täislastis ning sellega veeti hakkepuitu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles