Tallinna linnasekretär saab Harju maakonna teenetemärgi

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnasekretär Toomas Sepp.
Tallinna linnasekretär Toomas Sepp. Foto: Toomas Huik

Tallinna linnasekretär Toomas Sepp on üks kümnest inimesest, kes pälvib tänavu Harju maavanemalt Harju maakonna teenetemärgi.

Sepp saab teenetemärgi sotsiaalselt aktiivse ja avatud eluhoiaku ning märkimisväärse panuse eest kohaliku omavalitsuse töö korraldamisel, teatas Harju maavalitsus.

Märkimisväärse panuse eest kohaliku elu edendamisel annab maavanem teenetemärgi 30. detsembril üle ka Kiili vallavanemale Vambo Kaalule, Paldiski linnapeale Jaan Mölderile, Saku vallavanemale Arvo Pärnistele ja Saue vallavanemale Mati Tartule.

Kauaaegse tulemusliku töö eest hariduse valdkonnas pälvis Harju maakonna teenetemärgi Turba Gümnaasiumi direktor Viktor Juhanson ning tulemusliku töö eest sotsiaaltöö valdkonnas annab maavanem teenetemärgi koolitajale ja nõustajale Maie Salumile.

AS Harju Elekter nõukogu esimees ja arendusdirektor Endel Palla on hinnatud teenetemärgi vääriliseks kauaaegse tulemusliku töö eest ettevõtluse arendamisel ning kohaliku haridus- ja kultuurielu edendamisel.

Samuti annab maavanem teenetemärgi endisele Põhja politseiprefektile ja tänasele Politseiameti politseipeadirektorile Raivo Küütile tunnustustvääriva panuse eest maakonna siseturvalisuse arendamisel ja juhtimisel.

Harju Maavalitsuse arenguosakonna juhataja Heino Alaniit, saab teenetemärgi kohalike omavalitsustega koostöö edendamise eest ja pikaajalise ning märkimisväärse panuse eest maakonna arengule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles