POSTIMEHE VIDEOLUGU: Lilleküla staadioni maailmatasemel muru ootab jalgpallistaare

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalliaasta suursündmusest, UEFA superkarika finaalist Madriidi hiidude Reali ja Atletico vahel lahutab kaks olematut nädalat. Postimees käis vaatamas, kas Lilleküla staadion on mängu võõrustamiseks juba valmis. 

«Kõige tähtsam on teadmine, et tänu võimalusele nii suurt mängu korraldada ja võõrustada, saime enda rahvusstaadioni päris valmis ehitada,» sõnab Eesti Jalgpalli Liidu infrastruktuuri juht Targo Kaldoja, hääles ja pilgus ilmselge rahuldusnoot.

Suurima väljakutse esitas tema sõnul eestlastele UEFA äärmiselt range suhtumine muru kvaliteeti. «Seni olime ise ikka arvanud, et meie esindusstaadioni muru on väga heal tasemel ja eeskujulikult hooldatud. Ent nüüd oleme teada saanud, et nii suure mängu tasemeni küündimiseks pidime kõvasti pingutama.»

Milles too pingutamine täpsemalt seisnes ning mis on A. Le Coq Arenal täpsemalt saanud uuema näo, vaata Postimehe videoloost ja loe ka homsest paberlehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles