Ülikooli rektor Toomas Asser teeb veel paar operatsiooni

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neurokirurg Toomas Asser ei jää Tartu ülikooli kliinikumi ruumides võõraks, sest rektoriametisse astumisest hoolimata peab ta tegema veel mõne operatsiooni.
Neurokirurg Toomas Asser ei jää Tartu ülikooli kliinikumi ruumides võõraks, sest rektoriametisse astumisest hoolimata peab ta tegema veel mõne operatsiooni. Foto: Kristjan Teedema

Aprilli lõpus Tartu ülikooli rektoriks valitud Toomas Asseril on täna esimene tööpäev. «Minu esimene tööpäev Tartu ülikooli rektorina algab kell pool kaheksa hommikul, siis annan intervjuu Vikerraadio otse-eetris,» sõnas Asser. «Ülikooli peahoonesse lähen kohe pärast seda.»

Oma kabinetti pole uus rektor veel sisustada jõudnud. «Küll aga olen ma kliinikus oma kabineti jõudnud peaaegu tühjaks teha,» märkis seni Tartu ülikooli kliinikumi närvikliiniku juhatajana töötanud Asser.

Patsiendid ei unune

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles