Eesti väikepruulija kaasas ühisrahastusega ootamatult suure summa

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tankeri tegevjuht Jaanis Tammela.
Tankeri tegevjuht Jaanis Tammela. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeval lõppes Funderbeami platvormil ühisrahastuskampaania käsitööõllega tegeleva puurlikoja Tanker finantseerimiseks, ettevõte kasutab raha välisturule laienemiseks ning koduturul kasvavas konkurentsis püsimiseks, kirjutab Äripäev.

Rahastuskampaania käigus sooviti investoritelt laienemiseks 250 000 eurot, kuid ettevõtmine osutus investorite silmis niivõrd populaarseks, et nüüd pakutakse Tankerile lausa 825 000 eurot.

«Oleme senised neli tegevusaastat kasvanud oma vahendite peal, kuid eelmisel aastal uusi sihte seades saime aru, et meil on vaja rohkem laieneda, kui jooksvad kulud lubavad,» põhjendas Tankeri tegevjuht ja partner Jaanis Tammela ühisrahastuse poole pöördumist Äripäeva raadio hommikuprogrammis. «Valisime Funderbeami, sest seal on sama kirglikud inimesed nagu meie oma toodangut tehes.»

Ta lisas, et ka näiteks PRIA toetab aktiivselt Tankeri laienemist.

Loe edasi Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles