Kraavi paiskunud Kiievi-Tallinna bussi juht jäi ilmselt roolis magama (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgevenes täna varahommikul kraavi paiskunud Ecolinesi Kiievi-Tallinna liinibussi juht jäi kohaliku miilitsa andmetel roolis magama.

Valgevene Vitebski oblasti miilits teatas Interfaxile, et õnnetus juhtus täna varahommikul kell 4.30 Oršanski rajoonis, kus esialgsetel andmetel jäi bussijuht roolis magama. Buss sõitis vastu teeäärset posti ja paiskus kraavi külili.

Õnnetuse ajal oli bussis 53 inimest, kes on Ukraina, Moldova ja Venemaa kodanikud. Kiirabi toimetas sündmuskohalt haiglasse 12 inimest, kellest kaheksa lubati pärast ülevaatust haiglast välja. Neli inimest jäeti haiglasse arstide järelevalve alla, kuid meedikute sõnul ei ole nende vigastused tõsised ning ilmselt pääsevad ka nemad peagi haiglast välja.

Kohalikud võimud viisid bussi reisijad kuni asendusbussi saabumiseni hotelli.

Ecolinesi tegevdirektor Elis Kovaljov kinnitas rahvusringhäälingule õnnetuse toimumust, kuid tema sõnul pole ettevõttel juhtunu kohta täpsemat infot. Ta märkis, et buss sõitis küll Ecolinesi kaubamärgi all, kuid see kuulub ühele Ukraina ettevõttele.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles