Teetööline tulistas Lasnamäel puhkenud tülis meest (12)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Lasnamäel Mustakivi sillal puhkes eile hilisõhtul tüli teed parandanud tööliste ja neist mööda jalutanud mehe vahel, konflikt lõppes sellega, et üks töölistest võttis püstoli ja tulistas ohvri pihta mitu lasku.

Praegu ei saa politsei tüli põhjuste kohta midagi täpsemalt öelda. Põhja prefektuuri kriminaalbüroo isikuvastaste kuritegude talituse juht Roger Kumm ütles Postimehele, et tulistaja on praegu kinni peetud ja ta on andnud juhtunu kohta esialgseid ütlusi. Haavata saanud mees on kriitilises seisundis haiglas.

«Me ei ole tema isikut veel kindlaks teinud. Meil on küll uurimissuund, mille abil me ta isiku kindlaks teeme, kuid praegu me veel tema nime ei tea,» ütles Kumm ja lisas, et haavata saanud mees on 30. eluaastates.

Teetööline tegi kannatanu suunas mitu lasku, kui politsei ei avalikusta praegu, mitu kuuli meest tabas.

Politsei tegi kindlaks 28-aastane teetööline ei olnud alkoholi tarvitanud. «Alkoholi mõttes oli ta kaine, kuid talle tehti ka narkotest, mille tulemusi me veel ootame,» lausus Kumm. Kannatanu kainuse kohta politseil praegu andmeid ei ole.

Põhja ringkonnaprokuratuur otsustab reedel, kas taotleb kohtult tulistaja vahi alla võtmist.

Häirekeskus sai neljapäeva õhtul kell 23.05 teate, et Tallinnas Lasnamäel Laagna teel Mustakivi sillal tulistas üks mees tulirelvast teist meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse, politsei pidas 28-aastase tulistaja sündmuskohal kinni.

Tulistaja tulirelv Glock on seaduslik ja registreeritud.

Juhtunu osas alustatakse kriminaalmenetlust, mida viib läbi Põhja prefektuuri kriminaalbüroo ja juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles