Munitsipaaljoomapaviljonide kreisilinn

Andres Jaadla
, Rakvere linnavolikogu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jaadla
Andres Jaadla Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere on ikka teistmoodi tegemistega silma paistnud, kuid nüüd minnakse üsna ekstreemsustesse. Aga kui linnavalitsuse mõttega kaasa minna, siis miks mitte. Tegelikult kui hästi promoda, saaks sellest tootest teha jõulukuuse sarnase fenomeni just suveperioodiks, mil linn on ju suhteliselt inimtühi.

Rakvere – esimene tasuta munitsipaaljoomapaviljonide linn. Neid võiks ju siia rohkemgi püsti panna, ning nii nagu Tartus võib alkoholi tarvitada teatud aegadel vaid Pirogovi pargis, võiks ka Rakvere volikogu vastu võtta otsuse, et alkohoolsete jookide pruukimine on linnas lubatud ainult selleks spetsiaalselt kohandatud munitsipaalpaviljonides. Iga paviljoni kõrvale võiks paigutada lahtise õlle müügikoha ja linn oleks suviti suminat-saginat täis. See tõmbaks elu käima rohkem kui ­Weekend Pärnus ja arvamusi oleks rohkem kui arvamusfestivalil Paides. Aga jätan naljad.

Rajada linna maksumaksja raha eest 5000-eurone napsitamiskoht on ennekuulmatu. 5000 eurot on linna eelarves suur raha, kui vaadata kasvõi toetusi, mida linn kultuuri- ja spordiorganisatsioonidele jagab. See on lausa linna esindusvõistkonna või -kollektiivi vääriline panus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles