Menu pikendab toidu- ja veinifestivali

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgugi et nädalavahetuseks lubab riiklik ilmateenistus vihma, siis festivali külastajad muretsema ei pea. Veinialale on püsti pandud suur telk, kuhu saab kehva ilma korral varjuda. FOTO: Margus Ansu
Olgugi et nädalavahetuseks lubab riiklik ilmateenistus vihma, siis festivali külastajad muretsema ei pea. Veinialale on püsti pandud suur telk, kuhu saab kehva ilma korral varjuda. FOTO: Margus Ansu Foto: Margus Ansu

Juba täna algab Tartus toidu- ja veinifestival. Ainuüksi veinifestivali vastu tunneb sotsiaalmeedias huvi üle kümne tuhande inimese. Et kõik soovijad festivalist osa saaksid, peetakse seda varasema ühe päeva asemel hoopis kaks päeva, toidufestival kestab suisa pühapäevani.

Sel aastal on programmis rohkelt uuendusi: veiniala on avatud kahel päeval, restoranides Polpo ja Antonius toimuvad gurmeeõhtusöögid, avatud on Emajõe promenaad koos vaba lava programmiga ja kaasa lööb ka Tartu turuhoone oma esitlusköögiga.

Veinifestivali peakorraldaja, Veini ja Vine juhataja Assar Jõgar märkis, et eelmisel aastal oli veinikoolituste nõudlus väga suur, koolitused läksid kui soojad saiad. Tänavu oli kavas kümme koolitust, aga kolmapäeval hõigati välja veel üks, sest kõik olid jällegi välja müüdud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles