Narva volikogule jäi uus esimees valimata

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva linn
Narva linn Foto: Karli Saul / SCANPIX

Narva linnavolikogu erakorralisel istungil jäi volikogule esimees valimata - esimehe valimine lükati edasi järgmisele istungile, kirjutas ERR.

31 saadikust oli kohal 26, 18 Keskerakonna fraktsiooni esindajat ja kaheksa Meie Narva fraktsiooni liiget. Ainus kandidaat esimehe kohale oli opositsiooni esindaja Ants Kutti, kelle poolt hääletas kaheksa volikogu liiget, vastu oli 16 ja kaks sedelit olid rikutud.

«Suveperioodil viibisid meie kolleegid põhiliselt puhkusel, seepärast me praegu ei kiirusta, aega on kaks kuud ja selle tähtaja lõpuks saab volikogu esimees kindlasti valitud,» ütles Keskerakonna fraktsiooni esimees Aleksei Voronov.

«Kui oleks oma kindel kandidaat, oleks võimalik olnud sellega täna välja tulla ja volikogu esimees ka ära valida,» kommenteeris fraktsiooni Meie Narva esimees Katri Raik.

Kuna riigikohus ei võtnud juunis menetlusse Narva linnavolikogu esimehe Aleksandr Jefimovi kassatsioonkaebust, jõustus tema süüdimõistmine kelmuses lõplikult ning see tähendas, et tal tuli ka volikogu juhi ametist taanduda, kirjutas Postimees. Volikogu peab kahe kuu jooksul valima uue esimehe, seni täidavad tema tööülesandeid kaks volikogu aseesimeest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles