Hapukurgihooaeg jäätisemaailmas

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mykola Lunov / Panthermedia / Scanpix

Alles hiljuti kirjutasime uutest jäätisemaitsetest turul. Kõneainet on pakkunud nii majoneesimaitseline jäätis kui ka maailma ohtlikumaks ristitud piprajäätis, mille maitse on nii terav, et maiasmokad peavad selle söömiseks allkirja andma. Veidrate jäätisemaitsete trend aga jätkub ja hapukurgihooaeg on sõna otseses mõttes kätte jõudnud ka jäätisemaailmas. 

Toidutrendid tulevad ja lähevad, aga hapukurgimaitselisele jäätisele ennustatakse pikka tulevikku, kirjutab Elite Daily. Veider jäätisemaitse pärineb New Yorgist Lucky Pickle Dumpling Co. restoranist ja uue jäätisesordi eesmärgiks on teha kummardus lapsepõlvest tuttavatele maitsetele. «Meie restorani retseptides on hapukurk väga olulisel kohal ja oleme selle poolest tuntud, nii et hapukurgimaitseline jäätis tundus loogiline samm,» sõnas restorani kokk Glenroy Brown.

Klientidele uus ja põnev jäätisemaitse meeldib. See olevat sama värskendav nagu kurgiviiludega vesi ja meenutavat oma pehme tekstuuriga külmutatud jogurtit.

Kas prooviksid hapukurgimaitselist jäätist?

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles