Genka, 5miinust ja Contra räpivad viskilaulu uues versioonis

Katria Helena Komp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pala “Viskit” uues versioonis löövad kaasa tuntud Eesti räpparid.
Pala “Viskit” uues versioonis löövad kaasa tuntud Eesti räpparid. Foto: Facebook

Lääne-Virumaalt pärit räpibänd Öökülm tähistas kümne aasta möödumist kunagise hiti “Viskit” ilmumisest. Juubeli puhul valmis palast uus versioon, milles löövad kaasa nii Võsu räpibande 5miinust, MC Napoleon kui ka räpistaar Genka.

Samuti teeb uues versioonis kaasa luuleäss Contra, kes räpib loos lausa läti keeles. “Viskilaul tuli omal ajal nii, nagu ütleb Öökülma albumi nimi – “Välk selgest taevast”. See oli nagu liiter värsket kasemahla otse näkku, veidi teistmoodi ja kuradi lõbus,” meenutab Genka kümne aasta tagust aega.

“Umbes 2006. aastal seda viskilaulu kirjutades oli plaanis teha üks naljakas peolugu, mis ilmselt ka õnnestus,” selgitab Öökülma räppar MC Lord. “Samas on lahe tõdeda, et see sõge tümakas jättis kõigile võimaluse ise juurde mõelda sügavam taust, sotsiaalsete valupunktide torkimine näiteks. Ja toimiski nagu punk! Sama värk on uue juubeliversiooniga – häbitu peolugu, samas on viited riigi alkoholipoliitikale ja meie suurele sõprusele Lätiga. Numbrimaagia on ka lahe: viskilaul 10, Eesti 100, Alko1000 ...”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles