Manchester City peatreener Guardiola: Agüero on eriline mängija

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola ja Sergio Agüero
Pep Guardiola ja Sergio Agüero Foto: Mike Egerton / PA Wire/PA Images

Eile toimunud Inglismaa superkarikafinaalis kohtusin Chelsea ja Manchester City. Manchesteri meeskond suutis võtta küllaltki kindla 2:0 võidu. 

Mängu mõlemad väravad lõi argentiinlane Sergio Agüero, kelle jaoks need olid esimesed väravad Wembley staadionil. Esimesele väravale andis väravasöödu vaid 18-aastane Phil Foden, keda veidi üllatuslikult põhikooseisus platsile saadeti.

«Ta oli tegelikult valmis mängima juba eelmisel hooajal. Nüüd ta on saanud veel aasta areneda ja ta on veelgi küpsemaks saanud. Ta treenis koos meie esindusvõistkonnaga juba eelmisel aastal. Juba siis suutis ta kõigiga võrdselt võidelda,» vahendab BBC meeskonna peatreeneri Pep Guardiola sõnu.

Agüerost sai aga esimene mängija, kes on Manchester City eest löönud 200 väravat. «Agüero on eriline mängija. Nüüd, kui tema põlv on korras, on ta saavutanud väga hea vormi, lisaks hea tuju ja mis kõige tähtsam, ta lööb väravaid ning suudab ohtlikke olukordi luua,» rääkis Guardiola. 

«Väljas oli rohkem kui 30 kraadi sooja. Sellise ilmaga ei ole kerge, aga me saime ilusti hakkama. Ma olen oma mängijate üle tõeliselt õnnelik ja selline algus hooajale on suurepärane,» rääkis Guardiola.

Manchester City teekond Inglismaa kõrgliigas algab pühapäeval, kui esimeses kohtumises tuleb külla sõita Londoni Arsenalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles