Restorani NEEM põleng algas maja tagant prügikastist

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põleng Kaberneemes asuvas restoranis NEEM sai alguse esialgse teabe järgi restorani tagant. 

Esimesena jõudis sündmuspaigale Kaberneeme vabatahtlik päästekomando. Komando juhi Rait Killandi sõnul põles restoran lahtise leegiga. «See hakkas kuskilt kõrvalt pihta, üks auto juba põles. Suurema leegi saime maha, aga katuse alla jõudis ikka,» ütles Killandi.

Täna käisid sündmuskohal päästekeskuse spetsialistid, kes selgitavad välja, kuidas täpselt tuli alguse sai. «Põleng sai alguse väljastpoolt hoonet, kus olid süttinud prügikastid ja puitosad,» rääkis Kuku raadiole Põhja päästekeskuse komunikatsioonijuht Jane Gridassov.

Esialgsete andmete järgi süütas prügikast maja kõrval seisnud auto ja seejärel ka restorani.

Restorani omaniku Dmitri Garberi sõnul oli restoranis süttimise hetkel üle 50 inimese, kuid õnneks keegi viga ei saanud. Seda, kuidas tuli täpselt alguse sai, ei osanud Gerber eile õhtul veel öelda. «Ilmselt kuskilt maja tagant sai alguse, aga rohkem ma rääkida ei saa, sest me ise ei tea,» ütles Gerber pühapäeva õhtul

Kahju said ka kaks restorani kõrval seisnud autot. «Ühe auto suutsime ära päästa, tõmbasime vintsiga eemale, teine auto kahjuks oli juba nii leekides, et kartsime, et plahvatab,» rääkis vabatahtlik päästja Priit Tamm ERRile.

Pühapäeva pärastlõunal sai häirekeskus teate, et Harjumaal Kaberneemes põleb restoran NEEM. Süttimise hetkel oli restoranis üle 50 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles