Politsei Mustakivi tulistamisest: arvame, et mõned salvestised pole meieni jõudnud

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kell 23.05 ajal sai häirekeskus teate, et Tallinnas Lasnamäel Laagna teel Mustakivi sillal tulistati tulirelvast meest. FOTO: Mihkel Maripuu
Kell 23.05 ajal sai häirekeskus teate, et Tallinnas Lasnamäel Laagna teel Mustakivi sillal tulistati tulirelvast meest. FOTO: Mihkel Maripuu Foto: Mihkel Maripuu

Politsei ei tea, mis täpselt eelmisel nädalal Tallinnas Lasnamäel Mustakivi sillal tulirelva haaranud teetöölise ja möödakõndinud mehe vahel juhtus ja palub abi.

«Täname kõiki, kes on seni jaganud meiega infot selle kohta, mida nad sündmuskoha läheduses nägid või enda kaamerale jäädvustasid. Küll aga on meil alust arvata, et tulistamisele eelnenud tülist võib olla veel videojäädvustusi, mis pole politseini jõudnud,» ütles Põhja prefektuuri kriminaalbüroo talituse juht Roger Kumm.

Häirekeskus sai neljapäeva õhtul kell 23.05 teate, et Tallinnas Lasnamäel Laagna teel Mustakivi sillal tulistas üks mees tulirelvast teist meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse, politsei pidas 28-aastase tulistaja sündmuskohal kinni.

Postimehele teadaolevalt sattus Mustakivi sillal kuulirahe 35-aastane Artjom, kes sai niivõrd raskeid vigastusi, et viibib hetkel haiglas koomaseisundis. Põhja prokuratuuri teatel sai sai teetöölistega riidu sattunud Artjom pihta viis lasku, Postimehele teadaolevalt tabas üks lask pähe. 

Olemasolevatel andmetel muutus konflikt tuliseks, kui Artjom lõi ühte teetöölist oimu piirkonda, mille järel võttis teetööline enda nimele registreeritud püstoli Glock ning tulistas õhku ja seejärel Artjomi suunas. 

Juhtunu uurimiseks alustatakse kriminaalmenetlust, mida viib läbi Põhja prefektuuri kriminaalbüroo ja juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kui keegi on kuriteole eelnenud sündmusi salvestanud, siis politsei palub ühendust võtta numbril 5883 6465 või  pohja.isikuvihje@politsei.ee.

Postimees ootab samuti lugejate pilte ja videosid aadressil toimetus@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles