Boroditš naaseb Tallinna volikokku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn. 13.10.2017. Tallinn Art Space galeriis toimus valimiseelne debatt. Pildil Denis Boroditš. FOTO: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES
Tallinn. 13.10.2017. Tallinn Art Space galeriis toimus valimiseelne debatt. Pildil Denis Boroditš. FOTO: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES / PM/SCANPIX BALTICS

Keskerakonna juhitud linnaettevõtet Tallinna Linnatranspordi AS juhtima hakanud reformierakondlane Deniss Boroditš naaseb linnavolikokku.

Tallinna linna valimiskomisjon taastas Boroditši ning Kadi Pärnitsa, Taavi Rõivase, Keit Pentus-Rosimannuse, Remo Holsmeri ja Heli Tederi volitused linnavolikogu liikmena, teatas linnavalitsuse pressiteenistus kolmapäeval.

Boroditš teatas juunis, et lahkub Tallinna Linnatranspordi AS-i (TLT) juhi kohale asudes riigikogust, kuid ta pole veel otsustanud Tallinna linnavolikogus jätkamist. Augusti algul teatas ta, et ükski seadus ei keela tal linnavolikogu liige olla, lükates tagasi refomrierakonna juhtide kriitika nagu satuks ta huvide konflikti, kui osaleb volikogus ning samal ajal töötab linnaettevõttes.  

Lisaks pikendas Tallinna linna valimiskomisjon isikliku avalduse alusel Raivo Aegi ja Eerik-Niiles Krossi linnavolikogu liikme volituste peatumist.

Ühtlasi lõpetas linna valimiskomisjon Mart Meri, Ants Leemetsa, Eeve Kivi, Toomas Kruusimägi, Liina Hermaküla ja Toomas Kärki volitused linnavolikogu liikmena.

Raivo Aegi ja Eerik-Niiles Krossi asendusliikmeina jätkavad linnavolikogus Kaido Kukk ja Eero Merilind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles