Palestiinas said Iisraeli õhulöögis surma ema ja väikelaps

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iisraeli õhurünnak Gazas.
Iisraeli õhurünnak Gazas. Foto: SGSAN / ZUMAPRESS.com / MEGA

Palestiinas said ööl vastu neljapäeva Iisraeli õhulöögis surma ema ja väikelaps, teatasid Gaza sektori meditsiinitöötajad.

Rünnak tabas viimastel andmetel Gaza linna.

Gaza tervishoiuministeeriumi täpsustuse kohaselt jätsid elu 23-aastane Enas Khammash ja tema 18-kuune laps Bayan. Pereisa sai plahvatuses haavata. Ministeeriumi andmetel oli naine ühtlasi rase.

Iisrael ründas Gaza sektorit vastuseks varasemalt aset leidnud raketirünnakutele.

Iisraelis tabasid kolmapäeval Gaza sektorist tulistatud raketid Sderoti linna, haavata sai üks inimene, teatasid meditsiinitöötajad.

Meedikute sõnul sai umbes 45-aastane mees pihta mürsukilluga. Veel mitmed inimesed said abi seoses rünnakust tingitud šokiga, lisas politsei.

"Kaheksa raketti tulistati Gazast Iisraeli. Raketikaitsesüsteemil õnnestus kaks neist alla tulistada," täpsustas armee sotsiaalvõrgustikus Twitter.

Iisrael vastab taolistele rünnakule tavaliselt jõuliste õhulöökidega.

Gaza sektoris sai alles teisipäeval Iisraeli droonirünnakus surma kaks piirkonda valitseva äärmusrühmituse Hamas võitlejat. Hamasi sõjaline tiib Ezzedine al-Qassami brigaad kinnitas avalduses, et hukkunud olid nende võitlejad Ahmed Murjan ja Abdel-Hafez al-Silawi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles