Kosel kuuleb mahedat muusikat

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Sööt on Maheda Muusika Festivali üks peaesinejaid
Jaan Sööt on Maheda Muusika Festivali üks peaesinejaid Foto: Andres Pulver

Laupäeval, 11. augustil toimub kolmandat korda Maheda Muusika Festival. Sündmus leiab aset Kose Lauluväljakul Harju maakonnas.

Festivali peaesinejad on ansamblist Jäääär tuntud artist Jaan Sööt ja ansamblist Põhja Tallinn tuntud laulja Maia Vahtramäe. Tartust tuleb esinema Von Dorpat, keda kuulates on võimalik kogeda sümbioosi eestikeelsetest laulusõnadest ja valge mehe soulist.

Maheda Muusika Festivalil esinevad ka Kose kohalikud noored. Festivali avab Kose Gümnaasiumi Rokikoolist alguse saanud noortebänd Maasikamoos. Kauneid meloodiaid laulab Koselt pärit muusikahuviline noormees Ken Metsis. Veel esinevad Kuuvarjutajad, Pillikud ja Eesti esimene gypsy-jazz trio Titoks.

Festivalil on avatud mahelaat, põnevad töötoad ja ka lasteala, kus sel aastal on festivali pisematele külastajatele mõeldud oma programm. Igal täistunnil toimuvad lastele erinevad tegevused ja mängud, mis on valminud koostöös Kose Noortekeskusega. Lisaks sellele on festivalil ka Teadusteatri töötoad, kus lapsed saavad koos juhendajatega katseid läbi viia.

Maheda Muusika Festivali eesmärk on inspireerida, teadvustada ja kujundada mahedat mõtteviisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles