Kuidas Pärnule rattatalendist raudmees sündis

Krismar Rosin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimased meetrid, vere maitse suus ja higi voolamas, silme ees tabloo ... Mis see näitab? Kaheksa tundi ja 53 minutit on tõeks ­saanud!
Viimased meetrid, vere maitse suus ja higi voolamas, silme ees tabloo ... Mis see näitab? Kaheksa tundi ja 53 minutit on tõeks ­saanud! Foto: Elise Saarna

Tulgu tuul või torm või pakane – miski ei murra raudmeest. Pärnu võib olla õnnelik, sest kodukandist on sirgunud vapper mees, kes vigastusi trotsides tormas, vere maitse suus, finiši poole nagu kangelane. Timmo Jeret tegi seda ennekõike endale tõestamiseks, läbides eelmisel laupäeval esimese Tallinna Iron­mani alla üheksa tunniga.

Ironmani, kus tuleb 3,8 kilomeetrit ujuda, 180 kilomeetrit ratast sõita ja 42 kilomeetrit joosta, on ajaga alla üheksa tunni läbinud ainult 15 eestlast. Tänavusel Ironmani triat­lonil oli Jeret, kes selliseks hulluseks ainult aasta (sic!) valmistus, eestlastest neljas. Tasub mainida, et kaks esimest neist on profid. Oma eaklassis tuli pärnakas teiseks. Kokkuvõttes 21. koht 1200 osaleja hulgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles