Kurva saatusega kutsa palub inimeste abi

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Loomakaitse Selts

Tima jõudis Eesti Loomakaitse Seltsi hoole alla veidi rohkem kui kuu aega tagasi ja vajas kiiresti abi, sest oli jäetud üksi. Tima on sõbralik koer, kes vaatamata kurvale saatusele soovib endiselt oma ellu inimest.

Pärast perenaise surma jäeti Tima üksi korterisse elama. Looma käidi toitmas, kuid sedagi vaid siis, kui meelde tuli. Teadaolevalt oli looma ka perenaise elukaaslase poolt väärkoheldud ja koeral olid mitmed tervisehädad. 

Eesti loomakaitsjate seltsi hoiukodusse jõudes oli koer näljas, stressis, kartis mehi ja jalutusrihma. Tima kippus naksama, kui koerale üritati rihma peale panna, kuid nüüdseks on koer jalutusrihmahirmust juba üle saanud. 

Kuigi koeral on inimestega negatiivseid kogemusi, armastab ta lähedust ja ronib igal võimalusel inimese sülle. 

Eesti Loomakaitse Selts soovib kinkida Timale uue võimaluse ning otsib loomale päris oma kodu või hoiukodu. Kui tunned, et soovid õnnetule koerakesele kodu pakkuda või talle toeks olla, siis kirjuta meiliaadressile info@loomakaitse.ee või helista numbrile 526 7117.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles