Lõppes Viljandi võimsaim jalgpallilaager

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Ilter (ees vasakul) ja Karl Sebastian Puustusmaa (ees paremal) pälvisid Hispaania spetsialistidelt Viljandis läbiviidud Valencia CF-i jalgpallilaagri kõrgeimad hinded ning said auhinnaks võimsa reisi Hispaania tippklubi telgitagustega tutvuma.
Silver Ilter (ees vasakul) ja Karl Sebastian Puustusmaa (ees paremal) pälvisid Hispaania spetsialistidelt Viljandis läbiviidud Valencia CF-i jalgpallilaagri kõrgeimad hinded ning said auhinnaks võimsa reisi Hispaania tippklubi telgitagustega tutvuma. Foto: Karl Erik Heinsoo

Reede pärastlõunal tõmmati Viljandi linnastaadionil joon alla linna ja kohaliku jalgpalliklubi ajaloo seni võimsaimale lastelaagrile. Viie päeva vältel said sada Viljandi last harjutada ja treenida Hispaania tippklubi Valencia CF noorteakadeemia treenerite Sergio Chulvi ja Ignacio Tarini käe all.

Ülimalt asjalikus, ent ometi vabas õhkkonnas aset leidnud laagri jooksul läbisid lapsed nelja päevaga põhjaliku treeningprogrammi, mille vältel tehti läbi 48 erinevat harjutust. Suurklubi treenerite selgituste kohaselt oli tegemist pallivaldamisele ja rünnakule suunatud treeninglaagriga. «Me oleme hispaanlased ja õpetame Hispaania jalgpalli,» märkis Ignacio Tarin. «Ja just seda Hispaania jalgpall tähendabki — me tahame, et pall oleks meie käes ja me tahame palju väravaid lüüa.» Hispaania treenereid assisteerisid meie oma Viljandi mehed, Tuleviku esindusmeeskonna mängijad ja noortetreenerid Gerdo Juhkam, Indrek Ilves, Janar Õunap ning Kevin Paavo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles