Pildid: Võrumaal sõitis auto kraavi ja rullus üle katuse, viga said kaks meest (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 14.45 sai häirekeskus teate, et Võrumaal Rõuge vallas Sänna-Rõuge tee 1. kilomeetril on halli värvi väike sõiduauto teelt välja kraavi sõitnud ning katusele rullunud. Õnnetuses said viga kaks meest.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keiski sõnul oli korrakaitsjate saabudes teelt välja sõitnud Audi juures kaks joobetunnustega meest, kes olid mõlemad õnnetuses viga saanud ning kelle meedikud tervisekontrolliks haiglasse toimetasid. Keisk lisas, et peale esmaabi ning haiglas tehtud vereanalüüsi lubati mehed kodusele ravile.

Pressiesindaja sõnul oli tee sündmuskohal asfaltkattega, kuiv ning ilmaolud head. Küll aga tuvastas politseinik, et Audil olid all praeguseks aastaajaks sobimatud naastrehvid. Selle, kes oli õnnetusse sattunud masina roolis ning teadmise, miks avarii üldse juhtus, peab välja selgitama politseiuurimine.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles