Nils Niitra: alati võib öelda, et süüdi on kehv kommunikatsioon (4)

Nils Niitra
, Suhtekorraldaja, Powerhouse`i Lõuna-Eesti büroo juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nils Niitra
Nils Niitra Foto: Sille Annuk

Pole mingit vahet, kas kõnetada avalikkust otsuse eel, selle tegemise ajal või järel, lõppkokkuvõttes jääb alati võimalus osutada kehvale või puudulikule kommunikatsioonile, kirjutab suhtekorraldusbüroo Powerhouse Lõuna-Eesti büroo juht Nils Niitra.

Just sellise järelduseni olen jõudnud pärast mitut kuud suhtekorraldusvallas toimetamist. Ja üldse näib mulle, et PR-sektor on muutumas Eesti avalikus ruumis müütiliseks härmahiiuks Ymiriks, mis tõmbab nööre poliitikute tagatubades ja mürgitab kodanikuühiskonda, kiiritab inimeste ajusid ning teeb saatanakummardajatest tellijate toel kõik endast oleneva selleks, et meil ei oleks oma riigis hea elada.

Kui me räägime Rail Balticust, siis mõtleme ka halvast kommunikatsioonist, tselluloositehasest kõneledes pole ju kahtlustki, et jõulise vastasseisu projektile tingisid muuhulgas vajakajäämised kommunikatsioonis. Kagu-Eesti haiglate sünnitusosakondade sulgemise temaatikas ei saadud kuidagi üle ega ümber sellest, et kogukonnaga ei suheldud piisavalt ega õigel ajal.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles