Valitsus nimetab Põlva maavanemaks TÜ geoloogi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Põlva maavalitsuse kodulehest.
Fragment Põlva maavalitsuse kodulehest. Foto: www.polvamaa.ee

Regionaalminister Siim-Valmar Kiisler teeb homme valitsusele ettepaneku nimetada Ulla Preeden Põlva maavanemaks 1. novembrist 2011, tema ametiaeg kestaks 31. oktoobrini 2016.

Ulla Preeden on olnud Tartu Ülikooli õppe- ja üliõpilasosakonna ning haldus- ja tugistruktuuri avatud ülikooli keskuse analüüsi spetsialist, teatas valitsuse pressiesindaja.

Ta on töötanud Tartu Ülikooli bioloogia-geograafiateaduskonna geoloogia osakonna erakorralise teadurina. Alates 1. veebruarist 2011 kuni käesoleva ajani töötab Ulla Preeden Tartu Ülikooli ökoloogia ja maateaduste instituudi geoloogia osakonna teadurina.

Põlvamaa Omavalitsuste Liit otsustas 5. oktoobri 2011 üldkoosolekul toetada Ulla Preedeni kandidatuuri maavanema ametikohale.

Eelmine Põlva maavanem Priit Sibul vabastati teenistusest alates 4. aprillist 2011 seoses asumisega riigikogu liikmeks. Põlva maavalitsuse asjaajamine anti üle Põlva maasekretärile Kristina Krantsmanile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles