Paavsti visiidiga seotud üritustele tuleb end registreerida (9)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavst Franciscus. 




Journalistic use only//AGFEDITORIAL_AGF017177/Credit:Pierpaolo Scavuzzo/AGF/SIPA/1808011334
Paavst Franciscus. Journalistic use only//AGFEDITORIAL_AGF017177/Credit:Pierpaolo Scavuzzo/AGF/SIPA/1808011334 Foto: PIERPAOLO SCAVUZZO/AGF/SIPA/Scanpix

Paavst Franciscuse Eesti-visiidil septembri lõpus pääseb kohtadesse, kus on lootust kirikupead näha, üksnes eelneva registreerumisega internetis, teatas ERR.

«See pilet on muidugi tasuta, aga kindlasti tuleb registreering teha, sest see on riiklik turvanõue ja kõik lapsed tuleb ka registreerida,» selgitas Rooma-Katoliku Kiriku pressiesindaja Marge-Marie Paas.

Registreerida saab visiidi ametlikul kodulehel paavsteestis.ee, aega on selleks 15. septembrini ja pääse pühale missale saadetakse meilile septembris.

Kirja tuleb end panna ka neil, kes soovivad osaleda paavsti kohtumisel noortega, mis on Kaarli kirikus, kus osalejate arv on piiratud ning vabu kohti pole kauaks.

Paavsti võib aga visiidi päeval kohata ka näiteks Tallinna vanalinnas või Vabaduse väljaku läheduses ning pole sugugi võimatu, et paavsti auto peatub, et katoliku kiriku juht saaks tee ääres lehvitajaid tervitada.

Kommentaarid (9)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles