Luunjas valmis iga aastaaja spordiväljak

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Luunja Hüvanguks juhataja Sven Šois kinnitas, et Luunja vast valminud spordiväljakut saab kasutada aasta ringi.
MTÜ Luunja Hüvanguks juhataja Sven Šois kinnitas, et Luunja vast valminud spordiväljakut saab kasutada aasta ringi. Foto: Margus Ansu

Suvel võrkpall ja ratsutamine, talvel aga uisutamine ning hoki – kõiki neid toredaid alasid saab nüüd harrastada Luunja aleviku külje all avatud spordiväljakul.

«Tööd oli siin kõvasti, sest spordiväljaku alune maa oli väga pehme,» ütles uhiuue spordiväljaku rajamist eest võtnud MTÜ Luunja Hüvanguks juhataja Sven Šois. Nüüd pehme maa endast enam ohtu ei kujuta, sest 40 x 60 meetri suuruse väljaku alla pandi drenaaž ning sinna veeti aluspõhjaks 3500 tonni killustikku ja peale kõvasti liiva.

Suvised liivatormid hoiab väljakul ära kastmissüsteem. «Tänu kastmissüsteemile saab siia talvel teha toreda uisuväljaku,» märkis Sven Šois. Soojal ajal hakkab kohalik rahvas väljakut kasutama näiteks võrkpalli ja rannajalgpalli mängimiseks. Samuti saab seal korraldada ratsavõistlusi.

MTÜ Luunja Hüvanguks sai avatud spordiväljaku rajamiseks põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti kaudu ligi 16 490 eurot toetust, millele Luunja vald lisas omalt poolt kümme protsenti. Väljaku piirde ehitamiseks saadi ligi 1850 eurot toetust kohaliku omaalgatuse programmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles