Video: Wayne Rooney saatis MLS-is korda täiesti uskumatu ime

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
August 12, 2018: D.C. United Forward/Midfielder #9 Wayne Rooney dribbles the ball during an MLS soccer match between the D.C. United and the Orlando City SC at Audi Field in Washington DC. Justin Cooper/(Photo by Justin Cooper/CSM/Sipa USA)
August 12, 2018: D.C. United Forward/Midfielder #9 Wayne Rooney dribbles the ball during an MLS soccer match between the D.C. United and the Orlando City SC at Audi Field in Washington DC. Justin Cooper/(Photo by Justin Cooper/CSM/Sipa USA) Foto: Cal Sport Media / Cal Sport Media/Sipa USA

Wayne Rooney näitas Ameerikas MLS-is üht läbi aegade uskumatumat töötahet ja oskuseid, tänu millele inglase koduklubi DC United võitis Orlando Cityt 3:2

DC United hoiab idakonverentsis viimast kohta, mis tähendab, et klubil on vaja iga punkti eest meeletult võidelda. Nii otsustas United, et seisul 2:2 saadetakse lisaajal nurgalöögi olukorras kõik mängijad vastaste karistusalasse, kaasa arvatud väravavaht.

Pall siiski oma mängijaid kastis korralikult ei leidnud ja Orlandol oli võimalik minna ja lüüa võiduvärav täiesti tühja väravasse. Siis sekkus olukorda aga Rooney, kes kõigepealt tegi võimsa jooksu, seejärel röövis vastastelt palli tagasi, pööras ennast uuesti vastaste värava poole ja saatis teele oma karjääri perfektseima väravasöödu.

Rooney imelisest söödust lõi Luciano Acosta kuuendal lisaminutil värava, tuues DC Unitedile 3:2 võidu ja kirjutades oma nimele kübaratriki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles