Maxima läheb kohalike vastuseisust hoolimata Meriväljale kaupluse rajamisega uuele ringile (4)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Maxima poes oli tulekahju häire.
Rakvere Maxima poes oli tulekahju häire. Foto: Meelis Meilbaum

Kauplusekett Maxima, mis elanike vastuseisu tõttu loobus mõne aasta eest Meriväljale kaupluse rajamise plaanist, üritab taas oma kinnistule poe ehitada.

Maxima omab Pirita linnaosas Meriväljal, Mähe ja Puki tee vahelisel alal 1,64 hektari suurust kinnistut, kuhu soovib rajada Maxima XX kaupluse, vahendab ERRi uudisteportaal. Täna õhtul on plaan Pirita linnaosa valitsuses arutamisel.

Maxima alustas oma kaupluse rajamist juba üheksa aastat tagasi, kuid läbi aegade on kohalikke häirinud nii krundilt puude maha raiumine kui ka asjaolu, et sooviti ehitada just Maxima, mis nende hinnangul oli eliitrajooni, kus inimesed käivad poes üksnes autoga, sobimatu kauplusekett.

Kuigi aasta tagasi tundus, et Maxima rajamist niipea enam ette ei võeta, siis nüüd on kauplusekett taas uuel ringil, lootusega Meriväljale siiski oma pood ehitada. Tegutseme jätkuvalt selle nimel, et Meriväljale tuleks kauaoodatud Maxima supermarket ehk XX formaadi kauplus, mis vastab ühtlasi elanike ootustele, rääkis Maxima avalike suhete juht Katja Ljubobratets.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles