Viru Folk viis muremõtted

Katria Helena Komp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansamblit Curly Strings ja selle solisti Eeva Talsit ootasid lavale nii suured kui ka väikesed.
Ansamblit Curly Strings ja selle solisti Eeva Talsit ootasid lavale nii suured kui ka väikesed. Foto: Viru Folk

Reedest pühapäeva õhtuni võis Käsmus jalgsi liikudes kiiremini edasi jõuda kui autoga. Teadjamad jätsid esimesel võimalusel oma sõiduvahendi rannamändide alla ja üks mure oligi vähem. Korraldajad aga soovisidki seekordse festivaliga juhtida meie tähelepanu sellele, et me liialt muretseme.

Veel enne, kui 2018. aasta Viru Folgi viimane esineja lavale astus, võttis sõna festivali peakorraldaja Peep Veedla, et lõpetada festival ja kuulutada välja järgmise aasta folgi teema. Lõpukõnes tänas Peep Veedla kõiki toetajaid ja abilisi, kes festivali õnnestumisele kaasa olid aidanud. Langetati ka Eesti lipp, mille Jalmar Vabarna reedesel pidulikul avamisel heisanud oli.

“Ja enne, kui hakkab meie viimane kontsert, oleks paslik välja kuulutada järgmise folgi teema – ja mis see võiks küll olla?” viskas Veedla õhku küsimuse. Selle järel hakkas mängima parmupillimuusika ning publikuni jõudis laulujupp, mis teravama kõrvaga kuulajale 2019. aasta Viru Folgi teemast aimu andis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles