Politseijaoskond kutsus rikkujad seminarile

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Saaremaal korraldati seadust rikkunud 24 kergliiklejale seminar.


Septembrikuus pöörasid Kuressaare politseijaoskonna ametnikud suuremat tähelepanu tänavatel ja teedel liikuvatele jalgratturitele, kirjutas Meie Maa. Rikkujaid «karistati» rikkumise toimepanemise kohas testiga, milles tuli vastata küsimustele liiklusseaduse nõuetest ja lisaks sellele said 29 rikkujat ka kutse tulla politseijaoskonda seminarile.

29. septembril peetud seminarile saabus 24 kutsutut, kellele Kuressaare politseijaoskonna menetlus- ja ennetusteenistuse vanem Meelis Juhandi kõneles kergliiklejatele mõeldud liiklussätetest ning näitas illustreerivat filmiklippi jalgratturitega juhtunud liiklusõnnetustest.

Seminari lõpus täitsid osalejad küsitluslehed koos tagasisidelehega. Tagasiside põhjal oli enamikule osalejatest uudiseks, et jalgrattal peab olema nii signaalkell kui ka see, et pimedal ajal peab jalgrattal põlema ees valge ning taga punane tuli.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles