Homne ilm tuleb sügisene

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmavari
Vihmavari Foto: URMAS LUIK / PRNPM/EMF

Ilmateenistuse sõnul on homme tulemas mõõdukalt soe ilm, kuid sellegipoolest tasub vihmavarjud õue minnes kaasa võtta, sest tuleb ka hoovihma.

Öösel on pilves ilm ja sajab vihma. Sadu võib kohati tugev olla ning on äikeseoht. Puhub valdavalt idakaare tuul 3 kuni 9 meetrit sekundis. Sooja on 11 kuni 16 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt idakaare tuul 3 kuni 8 meetrit sekundis ja laine kõrgus on 0,3 kuni 0,8 meetrit. Ajuti sajab vihma ning võib olla äikest. Nähtavus on mõõdukas. Sooja on 13 kuni 15 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning võib olla äikest, õhtuks jäävad sajuhood harvemaks. Tuul pöördub idakaarest põhjakaarde 2 kuni 8 meetrit sekundis. Sooja on 17 kuni 22 kraadi.

Peipsi järvel pöördub tuul idakaarest põhjakaarde ja puhub 3 kuni 8 meetrit sekundis. Laine kõrgus on 0,3 kuni 0,8 meetrit. Ajuti sajab vihma ning võib olla äikest. Nähtavus on mõõdukas. Sooja on 18 kuni 20 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles