Suvilatest ja kuuridest kaob hulgaliselt vara

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetusel avastasid mitme suvila ja garaaži omanikud, et oktoobrikuu jooksul on nende juures vargil käidud. Ära viidud on mitmesugust vara alates tehnikast ja tööriistades kuni alkoholi või hoidisteni.

Lääne-Eestis on selliseid vargusi registreeritud kaheksa, Virumaal teine sama palju, selgub Lääne-Eesti ja Ida prefektuuride ülevaadetest.

Ajavahemikul 5.–21. oktoober varastati Võsul Lootuse tänaval suvemajast televiisor, naiste jope, kaks pudelit viina ning kolm maali. Kahju on 1412 eurot.

Ajavahemikul 13.–21. oktoober varastati Tamsalu vallas Porkuni külas Järvekalda tänaval aiaga piiratud aiamaalt 65 meetrit voolikut. Kahju on 95 eurot.

Ajavahemikul 20.–21. oktoober varastati Tapa linnas Eha tänaval maja juurde pargitud veoautost Volvo 600 liitrit diislikütust. Kahju on 960 eurot.

Ajavahemikul 16.– 23. oktoober varastati Kiviõlis Kalda tänaval garaažist neli sõiduauto talverehvi, kolm metallist armatuuri ning 40 meetrit elektrikaablit. Kahju on 880 eurot.

Ajavahemikul 17.–22. oktoober varastati Lohusuu vallas Lagedi külas suvilast televiisor ning garaažist varastati kolm kanistrit ja 10 liitrit bensiini. Kahju on 170 eurot.

Ajavahemikul 20.–21. oktoober varastati Kohtla-Järvel Kasteheina tänaval garaažist neli sõiduauto ratast koos velgedega. Kahju on 1200 eurot.

Ajavahemikul 21.–23. oktoober varastati Kohtla-Järvel Ritsika tänaval asutuse territooriumil asuvast ehitussoojakust keevitusaparaat. Kahju on 1700 eurot.

Ajavahemikul 21.–23. oktoober varastati Sillamäel Viru puiesteel maja juures asuvast kuurist konserveeritud juurviljad. Kahju on 190 eurot.

Läänemaal Lihulas varastati ajavahemikul augusti lõpust kuni 23. oktoobrini varastati Veski tänava elumajast ja abihoonetest jalgratas ja tööriistad. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 19. september kuni 21. oktoober varastati Ridala vallas Laheva külas taluhoonest erinevaid metallesemeid, tööriistu ja muruniiduk. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 9.–23. oktoober varastati Kullamaa vallas Kullamaa külas talu territooriumilt küttepuid. Kahju on 100 eurot.

Ajavahemikul 16.–23. oktoober varastati Lihulas Jaama tänaval garaažist ketaslõikur ja elektrimootoreid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 19.–22. oktoober varastati Pärnumaal Häädemeeste vallas Võidu külas talu hoonetest toiduaineid ja õhupüss. Kahju on 190 eurot.

Pärnumaal varastati ajavahemikul 18. kuni 19. oktoober Kehtna vallas Kehtna alevikus Tiigi tänaval majast kompressor ja aiakäru. Kahju on 161 eurot.

Ajavahemikul 29. september kuni 23. oktoober varastati Märjamaa vallas Mõisamaa
külas talust erinevaid esemeid. Kahju on kokku 150 eurot.

Ajavahemikul 16.–23. oktoober varastati Kohila vallas Aespa külas suletud territooriumilt terrassilauad. Kahju on 320 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles