Uue pangasüsteemi aktiivseimad kasutajad tulevad Mõisakülast

Berit Tugi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et Mõisakülas pole pangaautomaati, kasutab rahvas Coop Panga pakutavat sularaha väljamaksmise teenust agarasti. Väikeses A ja O kaupluses tekib vahel isegi olukord, mil kassa saab tühjaks.
Et Mõisakülas pole pangaautomaati, kasutab rahvas Coop Panga pakutavat sularaha väljamaksmise teenust agarasti. Väikeses A ja O kaupluses tekib vahel isegi olukord, mil kassa saab tühjaks. Foto: Marko Saarm

Coopi poekettide pakutav võimalus võtta kaupluse kassast välja sularaha on kõige populaarsemaks osutunud Viljandimaal. Mõisakülas, kus tehinguid eriti sagedasti tehakse, saab mõnel päeval isegi raha otsa.

Maikuus tegevust alustanud Coop Pank pakkus esmalt sularaha väljavõtmise võimalust 120 kaupluses, 6. augustil liitusid programmiga aga kõik keti poed ja nüüd saab kassast raha välja võtta 350 poes. Uuendus on seegi, et süsteemiga on ühinenud veel rohkem pankasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles