Korruptsioonikahtlustusega keskerakondlased otsivad Ratasega kompromissi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva linnavolikogu aseesimehed Larissa Olenina (vasakul) ja Jelena Pahhomova.
Narva linnavolikogu aseesimehed Larissa Olenina (vasakul) ja Jelena Pahhomova. Foto: Ilja Smirnov

Yana Toomil seisab täna ees ülimalt keeruline ülesanne. Keskerakonna Narva piirkonna juhina on tema töö teha korruptsioonikahtlustuse saanud Narva volikogu keskerakondlastele selgeks, et partei juhatuse suunist tuleks täita – kahtlustuse saanud keskerakondlased peaksid volikogust taanduma. Keeldumine toob peaaegu vältimatult kaasa erakonnast väljaviskamise. Seejuures Toom nii radikaalset lähenemist ei poolda.

Yana Toom peab suutma Narva linnavolinikele selgitada, et kuigi nad esimese emotsiooni ajel igasuguse taandumise välistasid ja teatasid, et endal mingit süüd ei näe, ei ole neil Narva poliitikas ilma Keskerakonnata tulevikku.

Tõsi, järgmiste kohalike volikogude valimisteni on kolm aastat, aga Keskerakonnas ei kahelda, et ilma praeguste kohalike Narva liidriteta nimekiri võidaks seal piirkonnas valimised ikkagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles